Grunde på kjøkkenet, smilende til kamera:
Grunde på kjøkkenet, smilende til kamera: "Det hær blir sykt!" mens han jobber med en del av retten til Bocuse d’Or 2025.

Hemmelig Trøndersk Kjøkken: Guttene Øver til Bocuse d’Or 2025!

22. oktober 2024 | Tekst : Johanne Myren

Grunde Gillund og Espen Laumann har sammen med team Norge startet forberedelsene til en av verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranser – Bocuse d’Or 2025! Øvingene foregår i et hemmelig kjøkken i Trondheim, hvor de har begynt å teste ut de første ingrediensene til retten som skal settes sammen til konkurransen.

 

De lokale kokketalentene ble også omtalt på nyhetene i går kveld, hvor Grunde delte noen av sine tanker og ambisjoner for reisen mot Bocuse d’Or.

 

Se innslaget fra nyhetene her: https://tv.nrk.no/se?v=DKTL98102124&autoplay=false

(Nyhetsinnslag nr 10)

 

Vi er utrolig stolte over guttene, og vi ser frem til å følge med på deres spennende reise frem mot konkurransen!