Johanne Myren

Johanne Myren skal jobbe for næringslivet i Brønnøy

09. september 2024 | Tekst : Bjørn Erik Jansen
Johanne Myren (19) er ansatt som prosjektmedarbeider i Brønnøy Næringsforum. – Jeg gleder meg stort til å jobbe med prosjekter som skal bidra til engasjement og positivitet i næringslivet i regionen, sier hun.
Brønnøy Næringsforum har økt aktivitetene det siste året og satser på å dra i gang enda flere prosjekter. – Derfor har vi behov for å øke staben og Johanne har sagt ja til et engasjement fram til sommer en 2025, sier daglig leder Bjørn Erik Jansen. – Som medlemsorganisasjon er det viktig at vi yter service for medlemsbedriftene. Det kan vi gjøre enda mer av nå, sier Jansen.

Johanne Myren har jobbet med brønnøyvertene i sommer og vært bindeleddet mellom ungdommene og arbeidsgiverne. – Det har vært spennende å møte bedriftene og jeg føler at jeg har blitt godt mottatt sier hun. – Jeg representerer jo min generasjon som er oppvokst med sosiale medier, så jeg ønsker blant annet å hjelpe bedriftene på dette området, sier hun.

I fjor ansatte Brønnøy Næringsforum daglig leder i full stilling. – Nå har vi på plass en stabil økonomi og prosjektene vi er med i er bra finansiert. Det gjør at vi har mulighet til å ansette en person til. Målet er at dette skal bli en permanent stilling, sier Jansen. - Johanne er helt rett person for oss og tar med seg stort engasjement og pågangsmot. Det er en veldig god egenskap å ha når vi skal få til ting, sier han

- Vi ønsker også at medlemsbedriftene tar kontakt med oss hvis de har problemstillinger som vi kan bidra med, eller ønsker om temaer vi skal jobbe med, sier Myren.