Blomster til Inger-Gunn Sande
Magne Saltnes overrekker blomster til en rørt Inger-Gunn Sande for hennes sterke innsats for Ramtindkonferansen.

Overtar Ramtindkonferansen

18. oktober 2024 | Tekst : Bjørn Erik Jansen
Fra og med 2025-utgaven av Ramtindkonferansen overtar Brønnøy Næringsforum eierskapet og organiseringen av konferansen.
Nordnorsk Kommunikasjon har siden 2013 vært formell eier av konferansen, og vært ledet av en energisk Inger-Gunn Sande.

Samarbeid, satsing, store ideer og suksess skal fortsatt være signalordene til Ramtindkonferansen. – Konferansen har funnet en vinnerformel og har skapt begeistring gjennom 16 år. – Dette skal vi videreføre, sier Styreleder i Brønnøy Næringsforum Magne Saltnes. 

- Vi har i alle år jobbet for å styrke stoltheten og identiteten til Sør-Helgelendingene, og bidra til at folk får mer kjennskap til alt det bra og positive som foregår her, sier avtroppende prosjektleder Inger-Gunn Sande. – Jeg har jo betrakta Ramtind som min tredje baby, og prosessen med å overlate den til nye og gode «foreldre», har pågått i halvannet år. Nå er tida inne for å overlate stafettpinnen til BnF, og jeg er helt trygg på at Ramtindkonferansen blir tatt videre med samme formål, verdier og entusiasme som vi har styrt etter fram til nå.

Konferansen har i alle år hatt ei styringsgruppe, som har bestått av de viktigste bidragsyterne. Denne styringsgruppa fortsetter sitt gode arbeid, og har stilt seg bak at det er Brønnøy Næringsforum som nå overtar organiseringen av konferansen.

Ramtindkonferansen 2025 arrangeres 22. mai 2025.